Disclaimer

Gebruik van deze site, te weten www.delift.nl is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze site betekent dat de gebruiker met onderstaande voorwaarden instemd.

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. DEHON B.V. geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door DEHON B.V. uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van DEHON B.V. zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. DEHON B.V.is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. DEHON B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen.

DEHON B.V.is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door, of in verband met het gebruik van of door, het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

DEHON B.V.

Hoogeveenenweg 19F
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Postbus 299
2910 AG Nieuwerkerk a/d IJssel

Tel. 0180-330877
Fax 0180-330878


E-Mail: info@dehonbv.nl